top of page

The ride to relaxation

Yoga Nidra

Cirkelll_edited_edited.png

Ontspanning vinden in de huidige tijd is soms erg lastig. Daarom zou Yoga Nidra zeker iets voor jou kunnen betekenen! Zou het niet geweldig zijn om bewuster te leven, zodat we meer kunnen genieten van elk moment van de dag? Yoga Nidra biedt hier een uitkomst in, het neemt je mee op een reis naar ontspanning.


Waar is Yoga Nidra op gebaseerd en hoe voer je dit uit?

Er wordt bij Yoga Nidra toegewerkt naar fysieke, mentale en emotionele ontspanning. Yoga betekent ‘verbinden’ en Nidra betekent ‘slaap’. Het is niet de bedoeling dat je in slaap valt, maar dat je je lichaam volledig laat ontspannen. Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap. Bij Yoga Nidra hoef je niet veel te doen, je ligt en luistert naar begeleiding online of van een docent. Wil je echt goede begeleiding dan kun je terecht bij de cursus Yoga Nidra complete Ontspanning van Happy with Yoga.


Wat is het resultaat?

Spanningen worden losgelaten en je lichaam kan zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. Je krijgt weer grip op je leven door in jezelf te keren en te vertragen. Yoga Nidra zorgt voor een optimale balans van geest en lichaam, je ervaart een diepe ontspanning die doordringt tot alle lagen van zijn! Je haalt jezelf uit bestaande hokjes en programmeringen!

‘Een ontspannende yogastijl om bewuster te leven’

''Sleep is the golden chain that ties health and our bodies together''

- Thomas Dekker -

bottom of page