top of page

Privacy Beleid & Disclaimer

Dit Privacy beleid is voor het laatst bijgewerkt op: 7 augustus 2023

YippieYoga.nl, gevestigd in Nederland, is een persoonlijk mentale en spirituele bewustzijnsblog geschreven door Kim Kuil en Desteny van der Horst.  

                        

Wij waarderen het ontzettend dat je onze website bezoekt en dat je vertrouwen in ons stelt. We begrijpen dat persoonlijke informatie gevoelig is en daarom zullen we er alles aan doen om jouw privacy te waarborgen. Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens houden we ons aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de “AVG”). Op deze pagina zetten we uiteen hoe wij jouw gegevens, wanneer je deze website bezoekt, verzamelen en gebruiken, in overeenstemming met de AVG. Daarnaast verantwoorden we waarom we deze gegevens verzamelen en wat we hiermee doen.

 

YippieYoga.nl is een handelsnaam dat valt onder het bedrijf Let Life Live. Voor het gemak houden wij de naam YippieYoga.nl aan in dit privacy beleid.

YippieYoga.nl (“YippieYoga.nl”, “wij”, “we”, “ons”, “onze”) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in dit privacy beleid.

1. Over ons:

Bedrijf: Let Life Live

Zwart janstraat 50

3035AT te Rotterdam

KvK nummer: 89544935

Btw-nummer: NL865016720B01

Vragen of een verzoek indienen?

https://www.yippieyoga.nl/contact

info@yippieyoga.nl

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

YippieYoga.nl verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- evt. Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt door een profiel op deze website aan te maken, denk aan bv. een profielfoto

- Locatiegegevens

- Gegevens over jouw activiteiten op onze website

- Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld Instagram)

- Internetbrowser en apparaat type

- Social media accountnamen (als je bijvoorbeeld inlogt of registreert voor een gebruikersaccount met 1 van deze accounts)

 

2.a Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@yippieyoga.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

3. Met welke doeleinde en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

YippieYoga.nl verwerkt jouw persoonsgegevens volgens de AVG voor de volgende doeleinde:

- Verzenden van onze nieuwsbrief en cursussen/e-books.

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken.

- Het reageren op jouw reacties onder onze blogs.

- YippieYoga.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

- YippieYoga.nl volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

 

4. Geautomatiseerde besluitvorming

YippieYoga.nl maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming die via computer software wordt gegenereerd.

 

5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

YippieYoga.nl bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

6. Delen van persoonsgegevens met derden

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet delen met derden partijen zonder jouw toestemming, tenzij dit wettelijk verplicht is.

 

Analytics
Gegevens die je verstrekt, kunnen worden bewaard voor het maken van statistische analyses, waaronder via Google Analytics.

Deze statistieken worden gebruikt om deze website te optimaliseren. Zo kunnen wij zien hoe onze bezoekers de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

 

Websites en diensten van derden
Op YippieYoga.nl zijn links naar andere websites te vinden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud die er op deze websites te vinden is. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van deze andere websites. Daarom raden we je aan om de privacy policy van deze websites te lezen wanneer je onze website verlaat.

 

7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

YippieYoga.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. YippieYoga.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kan je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Meer informatie kan je vinden in ons Cookie Beleid.

 

8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door YippieYoga.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@yippieyoga.nl . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. YippieYoga.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

YippieYoga.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze via info@yippieyoga.nl of via ons contact formulier via deze link: https://www.yippieyoga.nl/contact

- Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

- TLS en SSL certificering

Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

- DDoS Protection

Bij een DDoS-aanval worden websites overstroomd met ongewenst verkeer en zijn daardoor niet meer beschikbaar. Wix (onze websitehostingprovider) leidt dit schadelijke verkeer om, zodat onze website altijd toegankelijk blijft.

- Level 1 PCI Compliance

Onze website voldoet aan de hoogste wereldwijde norm voor veilige online betalingen, ongeacht de gebruikte betalingsprovider.

Tabel met hoe persoonsgegevens worden opgeslagen
Tabel met hoe persoonsgegevens worden opgeslagen in het engels

DISCLAIMER

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website YippieYoga.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

 

Copyright
Artikelen en foto’s op YippieYoga.nl zijn auteursrechtelijk beschermt. Niets van deze website mag op enige wijze worden gekopieerd, verspreidt of op een andere manier worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van YippieYoga.nl (Let Life Live).

 

Gebruik van de YippieYoga.nl website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Bij het verstrekken van informatie wordt soms gebruik gemaakt van externe bronnen die YippieYoga.nl betrouwbaar acht. YippieYoga.nl kan niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van deze externe bronnen. Ook kunnen er aan de inhoud van YippieYoga.nl geen enkele rechten worden ontleend. Vrijwel elke dag wordt de informatie op deze website aangevuld en/of gewijzigd.

Ondanks dat we zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen van de website en het verstrekken van de informatie, kunnen fouten voorkomen of kan er onjuiste informatie worden versterkt. Mocht je dergelijke fouten constateren, mail dan naar info@yippieyoga.nl. We zullen dan proberen om er zo snel mogelijk iets aan te doen.

YippieYoga.nl en/of Let Life Live zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van YippieYoga.nl.

Affiliate links / kortingscodes

YippieYoga.nl werkt samen met affiliate partijen als Bol.com, PayPro en Amazon. Daarmee ontvangt Yippieyoga.nl een kleine commissie over aankopen die op deze websites worden gedaan, bereikt via links en/of kortingscodes vanaf onze website. Jij betaalt echter hetzelfde bedrag als wanneer je deze websites rechtstreeks zou bezoeken en daar een aankoop zou doen of iets zou boeken. Op deze manier help jij ons om meer tijd te investeren in waardevolle content te blijven creëren die bijdragen aan jouw transformatie. We linken alleen naar partijen die wij zelf gebruiken en 100% achter staan. Daarnaast volgen we jouw klikgedrag via deze affiliate partijen.

 

Privacy Beleid & Disclamer wijzigingen

We hebben het recht dit privacy beleid en disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.

bottom of page